Последнее редактирование:
кто подменил сыну?) верните сыну-жулика который рвал новые куртки на закладках)))))ЕШЬ, ПРОСТО ЕШЬ
Лучше на еду бабки трать, а не на ШМАЛЬ![]()
Ото ты вспомнил)кто подменил сыну?) верните сыну-жулика который рвал новые куртки на закладках)))))
one атец года блядь))))Чоловік, який виховує неповнолітню дитину
вот интересно у него был адвокат)?из рубрики - долбоёб года 2026))))У Миколаєві чоловіка засудили до 7 років і 8 місяців ув'язнення за крадіжку 13 шоколадок зі місцевого магазину. Всього за 32 секунди він встиг винести солодощі, частину загубив під час втечі, чотири подарував знайомій, а дві з'їв.
блядь, я рыдаю))))
Того ж дня після скоєння злочину чоловіка затримали правоохоронці в центрі Миколаєва. Про це йдеться у вироку Інгульського районного суду Миколаєва.
Чоловік, який виховує неповнолітню дитину, зайшов до магазину, взяв із полиці шоколадки, деякі з малиновою начинкою, та втік. Через крадіжку магазин зазнав збитків майже 1,5 тисячі гривень.
У вироку суду зазначено, що чотири шоколадки, які чоловік загубив під час втечі, а згодом вони були знайдені працівниками магазину, вважаються повернутими торговій мережі.
Дії чоловіка суд кваліфікував як тяжкий злочин – грабіж. Через наявність попередньої судимості він отримав 7 років і 8 місяців позбавлення волі.
бро, я рыдаю с этого отрицателно развитого человека)))))))))))вот интересно у него был адвокат)?
Этот парень был из тех...из рубрики - долбоёб года 2026))))У Миколаєві чоловіка засудили до 7 років і 8 місяців ув'язнення за крадіжку 13 шоколадок зі місцевого магазину. Всього за 32 секунди він встиг винести солодощі, частину загубив під час втечі, чотири подарував знайомій, а дві з'їв.
блядь, я рыдаю))))
Того ж дня після скоєння злочину чоловіка затримали правоохоронці в центрі Миколаєва. Про це йдеться у вироку Інгульського районного суду Миколаєва.
Чоловік, який виховує неповнолітню дитину, зайшов до магазину, взяв із полиці шоколадки, деякі з малиновою начинкою, та втік. Через крадіжку магазин зазнав збитків майже 1,5 тисячі гривень.
У вироку суду зазначено, що чотири шоколадки, які чоловік загубив під час втечі, а згодом вони були знайдені працівниками магазину, вважаються повернутими торговій мережі.
Дії чоловіка суд кваліфікував як тяжкий злочин – грабіж. Через наявність попередньої судимості він отримав 7 років і 8 місяців позбавлення волі.
one вот шо спермотоксикоз с людьми делает)))))))))))чотири подарував знайомій, а дві з'їв.
Та это пиздец, ору)one вот шо спермотоксикоз с людьми делает)))))))))))
я иногда переживаю что примерно такой же придурок с поправкой конечно но сути это не меняет)бро, я рыдаю с этого отрицателно развитого человека)))))))))))
и еще интересно что это грабёж не кража а грабеж хорошо что не терактбро, я рыдаю с этого отрицателно развитого человека)))))))))))
ты же вроде на свободе?)я иногда переживаю что примерно такой же придурок с поправкой конечно но сути это не меняет)
это вообще не значит что мои поступки сильно отличаются от этого прыдурка.ты же вроде на свободе?)
уверен он тоже охуел от приговора, за то "шокалад ни в чем не виноват")ты же вроде на свободе?)
Я відмовляюся від послуг адвоката та буду захищати себе сам. АУЄвот интересно у него был адвокат)?
а ещё я думаю шо на сделку с прокурором идти....не по понятиям))))Я відмовляюся від послуг адвоката та буду захищати себе сам. АУЄ
seqwad этот чел - копия генерала в белом доме в фильме не смотрите вверх)))из рубрики - долбоёб года 2026))))У Миколаєві чоловіка засудили до 7 років і 8 місяців ув'язнення за крадіжку 13 шоколадок зі місцевого магазину. Всього за 32 секунди він встиг винести солодощі, частину загубив під час втечі, чотири подарував знайомій, а дві з'їв.
блядь, я рыдаю))))
В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: