Халява! ☕ КУРИЛКА ПОШТАРЯ!

ПОШТАР ПЕЧКІН

🥇ЛУЧШИЙ ПОЧТАЛЬОН!
♛ ELITE SHOP ♛
Shop Manager ™
Депозит 300$
Реакции
245
Баллы
532
Вещества
Мед АЛЬФА ШИШ АМФ ЕШКИ Марки КОКС МЕТ(МОКРЫЙ) Д- МЕТ
Вітаю! Тут можна поспілкуватися на будь-які теми з ПОШТАР ПЕЧКІН

Jane Air

Sister
Реакции
805
Баллы
532
Вещества
Можна сказати, що я не мав з цим справу. Тому і рекомендувати щось не буду. Дозування можна дізнатися у продавця і постійних покупців цього товару того ж продавця. А Печкін таке не продає 😅
Ви певно не так мою цікавість сприйняли, чи то я не так її описала. Тепер аж хочеться дещо прояснити - не маю планів мати досвід з цією речовиною 👻

Мені поки достатньо того, що наразі маю
**з вашого магазину, до речі)))

Jane Air

Sister
Реакции
805
Баллы
532
Вещества
Грубо кажучи - від грибів тебе пре псилоцибін як речовина, котра впливає на мозок не руйнівною силою.
Тоді як кетамін, 2сб - це хімія котра руйнує структури клітин людини, що призводить до проблем зі здоров'ям (особливо якщо зловживати)
Ооо! Під псилоцибіном якось експірієнс отримувала)
Цікаво у тому тріпі вписався коітус 🤭 Та й загалом, лишилось насичене враження від всього різного, що відбувалось під тими грибочками.

ПОШТАР ПЕЧКІН

🥇ЛУЧШИЙ ПОЧТАЛЬОН!
♛ ELITE SHOP ♛
Shop Manager ™
Депозит 300$
Реакции
245
Баллы
532
Вещества
Ооо! Під псилоцибіном якось експірієнс отримувала)
Цікаво у тому тріпі вписався коітус 🤭 Та й загалом, лишилось насичене враження від всього різного, що відбувалось під тими грибочками.

Що бачилось?

Jane Air

Sister
Реакции
805
Баллы
532
Вещества
Був увімкнений тропічний дощ на телевізорі і картинка з відео почала відбивати по темній кімнаті, якийсь НОВИЙ, раніше не існуючий колір. Ну словом, якусь частину тріпу – я перебувала у захопливому стані, паралельно обдумуючи, як назву цей колір і як поясню/покажу його для всіх людей 😁

На балконі подумки спілкувалась з деревами, які виглядали надто тривожно. Вони були (в моєму баченні тоді) ображеними на несправедливість їх існування, позбавлене можливості ходити, як ходять люди 😶‍🌫️ ПЕРЕМИР'Я коротше з ними вела, щоб вони не журились від долі і продовжували рости, замість відсихання кори (шось на кшталт цього)

А от коітус, безпосередньо – відчувався, як нескінченна за довжиною тентакля. Якесь космічне відчуття охоплювало! Ніби кожен новий рух, запускав окрему хвилю тепла і лоскотного струму в моє тіло. Повністю пояснити словами складно буде, але відчуття...неземне якесь 👀

ПОШТАР ПЕЧКІН

🥇ЛУЧШИЙ ПОЧТАЛЬОН!
♛ ELITE SHOP ♛
Shop Manager ™
Депозит 300$
Реакции
245
Баллы
532
Вещества
Був увімкнений тропічний дощ на телевізорі і картинка з відео почала відбивати по темній кімнаті, якийсь НОВИЙ, раніше не існуючий колір. Ну словом, якусь частину тріпу – я перебувала у захопливому стані, паралельно обдумуючи, як назву цей колір і як поясню/покажу його для всіх людей 😁

На балконі подумки спілкувалась з деревами, які виглядали надто тривожно. Вони були (в моєму баченні тоді) ображеними на несправедливість їх існування, позбавлене можливості ходити, як ходять люди 😶‍🌫️ ПЕРЕМИР'Я коротше з ними вела, щоб вони не журились від долі і продовжували рости, замість відсихання кори (шось на кшталт цього)

А от коітус, безпосередньо – відчувався, як нескінченна за довжиною тентакля. Якесь космічне відчуття охоплювало! Ніби кожен новий рух, запускав окрему хвилю тепла і лоскотного струму в моє тіло. Повністю пояснити словами складно буде, але відчуття...неземне якесь 👀

Спробуй якось не домашній тріп, а природній. Десь у селі, чи просто подалі від міста, де мало людей, у лісі.

Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: