Посиллання на гілку продавця.
Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер
Речовина Шишка сорту Purple 💜 Punch👾
Органолептика Шишка коричневого кольору,з фіолетовим відтінком,присутні тріхоми,жовті ворсинки,запах хвойний,землянистий,не ярко виражений,гарно пролікована,вміру волога,сємок не було.Вигляд 8'5_10
Спосіб достаки Нова пошта,поштомат
Вага проби 1 грам,нажаль не зміг перевірити,так як зламалась вага,вже замовив нову.Візуально там 1 грам був.
Передісторія: ще якийсь час назад,можливо декілька тижнів пройшло,як я написав в гілці продавця ДИКТАТОР,що хотів би зацінити їхній товар.І через якийсь час ввічливий продавець мені відписав ,що проба буде видана новою поштою,через 3 дні ТТН був у мене .Без ускладнень забрав посилку з поштомата.
Стелс був присутній,все адекватно 8_10 ,але є куди розвиватись у цьому плані.
00:00🧘
Я дома ,надрібнив гріндером шишки,запах доречі розкрився і став більш приємнішим,це аут доречі,так заявив продавець.Я курив недавно такий сорт і вже знаю його ефект.Це буде гібрид.
Цього разу рішив курити козацьким водним.Один великий ковпак,який я забив стафом.Дим плотний,жовтий ,масляниста субстанція опустилась в мої легені,я кашлянув,запив чайом.
Дія починається поступовно,плавний запуск погружає мене в психоактивний ефект ,я б так його описав.Розслаблення ,в одночас фокусування,на тому як проведеш час .
Все уповільнилось,але я більше відчув,сативну його сторону,тому вирішив запригнути в тачку і поі́хати рішати свої справи👽
00:40,😎
Їду ,в голові різні думки,я зосереджений,взагалі стан спокою,приємного чогось,немає розгубленості ,а навпаки такий фокус ,що я в шоці) Музика відчувається по іншому.Взагалі мені подобається такі ефекти ,які створюють максимально,стан такого відпочинку,відсікання всього лишнього.І при тому не роз...бує тебе в кашу ,яка просто лежить на дивані..
01:30🧘
Ефекти починають йти на спад ,але все щепідвищений настрій.Я в трц,вибираю телевізор,і сам розказую консультанту,більше ніж він мені.В голові ясність і поступово при ходить почуття голоду 🍄🏞️
02:30🧔
Сиджу в піцерії,їм піццу і максимально стараюсь насолоджуватися моментом.
А вам ,ще дам можливість насолодитися красою шишки😆
Загальна оцінка шишки 9_10🤴👶🏊
Гарний товар,якість на рівні,тобто по ефективності,не гірше гідри,явно рекомендую,а продавцю дякую за пробу...
Всім весна браття💥💜