https://bigbro.cc/forums/672/ посилання на магазин!!!☃️
Тестер Козак звичайний,з районних вулиць ,вік 30+.Курю шишки декілька раз в Тиждень .Спосіб вживання вапорайзер
Речовина Шишка сорту Kabul.
Органолептика Шишка коричневого коліру,не пересушена,масляниста,але не дуже.Запах землянистий ,майже не помітний.Насіння не було,тільки маленькі гілочки на яких і розташована шишка
Спосіб достаки Нова пошта,поштомат
Вага проби 1 грам,нажаль не зміг перевірити,так як зламалась вага,вже замовив нову.Візуально там 1 грам був.
Передісторія: ще якийсь час назад,можливо декілька тижнів пройшло,як я написав в гілці продавця Allo Pakistan,що хотів би зацінити їхній товар.І через якийсь час ввічливий продавець мені відписав ,що проба буде видана новою поштою,через 3 дні ТТН був у мене .Без ускладнень забрав посилку з поштомата.
Стелс був присутній,все адекватно 8_10 ,але є куди розвиватись у цьому плані.
00.00💨
Я в квартирі,розкрив посилку,передімною шишка,запаху майже немає.Якщо придивитись є трихоми,в руках ,відчувається маслянистість,я відірвав кусочок,порізав ножицями і забив в вапорайзер.Так як у мене немає світла ,я вирішив вийти на вулицю і попарити на лавочці,хоча зараз зима,але в мене в дворі досить комфортно перебувати.Перший вдих,і я відчуваю смак ,схожий на грецький горіх,приємний ненавязливий.Буквально за декілька подихів,я відчув як міняється все навколо,стає наче приторможеним,притому наливається яскравими кольорами.
00:30🌛
Я залип в телефоні,дивився якусь дичину про рашку,як там в глубінці сруть в миски і викидають через вікно)))
Максимальний релакс ,я відчуваю чисту індику,просто прибило до цієї лавочки...Поруч припаркувався пріус і патрульні почали перевіряти документи в місцевого бідолахи.
01:00🧘
Я заставляю себе рухатись ,поволі прогулююсь ,тіло ще максимально розслаблене, але ефекти тримаються на тому ж рівні.Дивлюсь в телефон ,що у мене зявилось світло,я направляюсь додому...
02:00👽
Просто люте почуття голоду,яке я втамував заказаними сушами.Ефекти повністю згасли...
Загальна оцінка Шишки 9 із 10💥
Рекомендую вживати ввечері після важкого дня,щоб зняти напругу гарною індикою...
Дякую за пробу магазину Allo Pakistan 😺
А вам товариші за прочитаний тріп.Всім 4_20💚