- Реакции
- 42.580
- Баллы
- 2.532
- Вещества
- Only weed

Тріп-репорт на кокаїн Fishscale F1 від FavellaKh
Тестер: Сова, M/103 роки
Толерантність: дуже низька
Досвід: це був п’ятий досвід з кокаїном, попередній — понад рік тому
Інші речовини: лише ТГК; напередодні — топовий гашиш
Крос-толерантність: постійне вживання шишок
Метод вживання: ніздрями (інтраназально)
Формат: 3 особи, 0.25 г на всіх (≈ 85 мг кожному), тривалість дії — 3–5 годин
🔹 Передісторія
Звичайний вечір. Лежу, гортаю стрічку на форумі без особливого ентузіазму — і раптом помічаю тему від магазину, що роздає пробу кокаїну. Коментарів було ще небагато, але знаючи, як швидко відбирають тестерів, не зволікав. Написав — і мене затвердили.
Оператор — ввічливий, чіткий, без води. Фото зрозуміле, все чітко! Упаковка стандартна: подвійний зіплок, герметично заклеєний скотчем. Без надмірностей але безпечність товару дотримана.
🔹 Візуальна оцінка
Продукт — білий, сухий кристалічний порошок. Запах майже відсутній. Б’ється карткою легко, рівно, без грудок. Не вологий, не маслянистий — саме такий, яким і має бути якісний кокос.
🔹 Формат вживання
Це було зранку. Зібрались утрьох у затишному місці, де ніхто не відволікав. На руках мали 0.25 г — розділили все одразу, по ~85 мг кожному. Вирішили, що цього буде достатньо: без догонів, без повторів. Один захід — одна історія.
🔹 Початок дії
00:00
Перший (і єдиний) рядок заходить напрочуд м’яко. Жодного печіння, сліз або дискомфорту — лише ледь помітне оніміння в пазухах та піднебінні. Спершу здалося, що нічого не відбувається взагалі.
Але хвилин за 5–8 — клац! Усередині щось перемкнулося. Мозок починає працювати з неймовірною швидкістю, думки літають, рот не встигає за потоком слів. Всі троє моментально включилися в діалог: теми змінювалися одна за одною, логіка стрибала між асоціаціями, розмова йшла на повну, але легко і без напруги.
Це був не типово збуджений стан — а стан надзосередженого суперфокусу, як увімкнений режим продуктивності на максимум.
🔹 Основна дія
00:15 – 00:40
У мене — пік. Все тіло легке, моторика включена, хочеться щось робити: рухатись, відкривати, вивчати. Один із нас почав щось креслити, інший — вмикати музику, я просто пішов на балкон — відкрити вікно, вдихнути. І тут — хвиля.
Ейфорія лупить дуже сильно та маже як під єкстезі.
Стимуляція накриває з головою. Починає трохи нудити, ледь стримуюсь, щоб не "вистрілити" назад. Відчувається, що тиск злетів догори. Стан не зовсім комфортний, але контрольований.
01:00 – 03:00
Всі троє відчуваємо дуже потужну стимуляцію, але кожен по-різному:
У мене дія трималась понад 5 годин. Пульс рівний, але тіло не могло всидіти. Ходив туди-сюди, вмикав музику, думав, аналізував. Було відчуття, що ти наче щось робиш — а насправді просто стоїш у кутку, і нижня щелепа рухається самостійно. Інколи було занадто інтенсивно — особливо в тілі, в голові та в очах. Хотілося тиші, темряви, щоб сховатись.
Другий тестер тримався впевнено 3 години, з поступовим спадом. Казав, що ейфорія згасла, але стимуляція ще тримає.
Третій почав відчувати втому вже за 2.5–3 години. Для нього ефект був сильний, але дуже механічний — ніби все добре, але якось неприродно.
🔹 Емоційна сторона
Чесно? Ейфорія була, але не така, що "обіймає". Вона була холодна, логічна, функціональна. Без внутрішнього тепла, без "щастя", як це буває з Ейфор або навіть деякими шишками. Тут — холодний порядок, суха радість і точність.
> "У якийсь момент світ виглядав, як сцена з Far Cry 3 — максимальна деталізація, підсвітка, фокус. Я був гравцем, який усвідомлює кожен піксель реальності. Але в душі — трохи пусто."
🔹 Завершення
03:00 – 05:00
У мене ще тримало. Руки нервово рухались, думки обертались по колу. Але музика вже не тішила. Хотілося просто закрити очі. Втома була фізична, але сон не йшов.
Заснути зміг лише близько 5 ранку. Один із друзів висловився дуже точно:
🔹 Висновки та оцінка
Стимуляція: 10/10 — потужна, тривала, інтенсивна. Але на кожного діє по-різному.
Ейфорія: 7/10 — холодна, логічна, без теплоти
Тривалість:
У мене: ~5 годин
У друзів: ~3 години
Середня: 4 години
Побічні ефекти: сухість у роті, легка кров з носа ввечері
Сон: дуже складно, майже неможливо без допомоги
Найкраще використання: клуб, секс, фізична праця або інтенсивне соціальне середовище
🔹 Загальна оцінка: 8/10
Чистий, сильний, іноді не контрольований в плані стимуляціі кокаїн. Не для теплих вечорів або обіймів, а для динаміки, потоку, руху. Це інструмент, а не іграшка.
Особисто мені не зовсім зайшло — я надаю перевагу більш м’яким, ейфоричним і короткотривалим речам. Але для когось саме така дія — те, що треба.
🔚 Інколи и кокс — це не кайф, а просто правильне перемикання тумблера. І цього вистачає, щоб рушити у свій внутрішній космос.
.