Вечора доброго , довірилося мені встати на пробу шишок нових у нашому місті любому ;)
Посилання на магазин - https://bigbro.cc/threads/27644/
Так продовжимо тестували я та мій товариш
1) Зріст - 1.8м І Вага - 80кг
2) Толерантності - високі
3) Дозування та вага - один грамм скурили усе вийшло 10 напасів
Отже після того як я отримав фото пройшла одна ніч , і я одразу на наступний день після праці поїхав забирати клад який зняв дуже легко навіть фото передивлятись не знадобилось .
По приїзду до дому ми з нетерпінням розкрили пакунок ..: аромат шишок одразу почав виходити як тільки ізо почало відлітати , а після повного відкриття пакета аххх ах аромат дуже соковитий одразу щкрябає легені .
Сама шишка не волога та не суха десь 65-70 % суха та 30% волога плюс мінус ідеально , беру крєшєр та цигарку табачнути та почали курити .
По опису зрозуміло що ми скурили в загалом 10 але не одразу : Починаю з першого напасу насипав з гіркою гарний , вижигаю на першому ж вдосі одразу чую цей тепер не аромат а смак цитрусової нотки та цього шкряботіння по легеням ах і думаю одразу другого зробити собі , але він зайшов сильніше я прокашлявся але не прям сильно в міру «не кашлянешь не кайфанешь»
Вдарило по голові не прям одразу я розумію шо меня вбило але , не розумію де сема , чи то мозок прибило думати не можу чи тіло що посидіти , але десь у собі прибило і ти такий сидишь нібито розуміеш шо тверезий а на ділі й дуже прям ні ))) .
Ще через годинку я дав одного напала тільки меньше аніж перший самий такий приблизно як другий він , і зайшов мені помʼякше аніж зпочатку на смак так само вираженою було нотка кислинки .
Та ще хвилин через 30-40 я дав останні два напаси перед вечором вже і вони прибили мене вже прям на впасти на диван та більше нічого , такого важкості я ще давно не відчував так ще й з тим що курив до цього три напаси , так і ліг я одразу спати
Шеф - гарний чоловік , відповідав швидко дякую йому що виділив на пробу таку гарну шишку .
Клад та місце - клад був гарний зняв навіть без фото міркування та орієнтир були легкими місце також не людне гарне .
Товар - шишка 10/10 тому що вона гарна на вид , дуже приємно пахне , та смачна на запах , ну і вбиває відповідно відповідально ) .
взагалом дуже класно , дякую ще раз за цю гарну квіточку со цвіту марихуани