Проба шишок «АК-47» від SVOI_SHOP

Реакции
412
Баллы
1.532
Вечора доброго , довірилося мені встати на пробу шишок нових у нашому місті любому ;)

Посилання на магазин - https://bigbro.cc/threads/27644/

Так продовжимо тестували я та мій товариш

1) Зріст - 1.8м І Вага - 80кг
2) Толерантності - високі
3) Дозування та вага - один грамм скурили усе вийшло 10 напасів

Отже після того як я отримав фото пройшла одна ніч , і я одразу на наступний день після праці поїхав забирати клад який зняв дуже легко навіть фото передивлятись не знадобилось .
По приїзду до дому ми з нетерпінням розкрили пакунок ..: аромат шишок одразу почав виходити як тільки ізо почало відлітати , а після повного відкриття пакета аххх ах аромат дуже соковитий одразу щкрябає легені .
Сама шишка не волога та не суха десь 65-70 % суха та 30% волога плюс мінус ідеально , беру крєшєр та цигарку табачнути та почали курити .
По опису зрозуміло що ми скурили в загалом 10 але не одразу : Починаю з першого напасу насипав з гіркою гарний , вижигаю на першому ж вдосі одразу чую цей тепер не аромат а смак цитрусової нотки та цього шкряботіння по легеням ах і думаю одразу другого зробити собі , але він зайшов сильніше я прокашлявся але не прям сильно в міру «не кашлянешь не кайфанешь»
Вдарило по голові не прям одразу я розумію шо меня вбило але , не розумію де сема , чи то мозок прибило думати не можу чи тіло що посидіти , але десь у собі прибило і ти такий сидишь нібито розуміеш шо тверезий а на ділі й дуже прям ні ))) .
Ще через годинку я дав одного напала тільки меньше аніж перший самий такий приблизно як другий він , і зайшов мені помʼякше аніж зпочатку на смак так само вираженою було нотка кислинки .
Та ще хвилин через 30-40 я дав останні два напаси перед вечором вже і вони прибили мене вже прям на впасти на диван та більше нічого , такого важкості я ще давно не відчував так ще й з тим що курив до цього три напаси , так і ліг я одразу спати :D ,тільки повечеряти встиг і вирубило одразу , але на ранок бадану травʼяного не було .

Шеф - гарний чоловік , відповідав швидко дякую йому що виділив на пробу таку гарну шишку .

Клад та місце - клад був гарний зняв навіть без фото міркування та орієнтир були легкими місце також не людне гарне .

Товар - шишка 10/10 тому що вона гарна на вид , дуже приємно пахне , та смачна на запах , ну і вбиває відповідно відповідально ) .

взагалом дуже класно , дякую ще раз за цю гарну квіточку со цвіту марихуани

Вложения

• IMG_0245.jpeg
    IMG_0245.jpeg
    456,5 KB · Просмотры: 15
  • IMG_0246.jpeg
    IMG_0246.jpeg
    178,5 KB · Просмотры: 16
  • IMG_0247.jpeg
    IMG_0247.jpeg
    257,6 KB · Просмотры: 15

mental_vacation

человек бывающий не в своем уме
Лютый Исследователь
Реакции
6.397
Баллы
2.532
Вещества
все что долбиться и все что нет(ну почти все: шш/грибы/эйфор/стимуляторы/аптека/)

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis
Это не трип

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis
Респект что написала но это просто развернутый отзыв есть к чему стремится удачки !

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis
Хотя фото норм

Lt. ALDO RAINE

Команда форума
Модератор
Мес†ный
Реакции
20.198
Баллы
2.532
Респект что написала но это просто развернутый отзыв есть к чему стремится удачки !
Во первых написал, во вторых тебе бы самому добавить в навыках написания, как ты пишешь я уже увидел на другой площадке , поэтому молчал бы)

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis
Во первых написал, во вторых тебе бы самому добавить в навыках написания, как ты пишешь я уже увидел на другой площадке , поэтому молчал бы)
Та ничего ты ещё не видел и ничего ты ещё не понимаешь остынь капитан )

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis
Видел он пхахах

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis
Я тебе напишу когда трип сегодня буду писать шоб ты чайка себе подзаварил Женя шо ты в самом деле )

mdaebatnahyi

corpus delicti
Реакции
222
Баллы
532
Вещества
cannabis
Ты внатуре по общению не видишь да шо два разных типа ?)

Kerya_Bogatyrev

Я вроде молод,но вроде как старичок...
Мес†ный
Реакции
3.455
Баллы
2.532
Вещества
Гашиш,Конопля,вокс
Сверху Снизу