new 309

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420
только заметил.....
обновили 309 статью

Стаття 309.
Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту

1. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту -

караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420
админ кодекс

Стаття 44.
Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах

Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах -

тягнуть за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Особа, що добровільно здала наркотичні засоби або психотропні речовини, які були у неї в невеликих розмірах і які вона виробила, виготовила, придбала, зберігала, перевозила, пересилала без мети збуту, звільняється від адміністративної відповідальності за дії, передбачені цією статтею.

Примітка. Невеликий розмір наркотичних засобів та психотропних речовин визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, спільно з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу.

JackJeebs

Pawnshop owner
Я не отписываю трип-репорты
Реакции
6.453
Баллы
2.532

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420
тягнуть за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян
до 5 грамм шмали ....максимальный штраф 1700 гривен

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420
Стаття 309.
2. Ті самі дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб чи протягом року після засудження за цією статтею або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах, -
караються штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені із залученням неповнолітнього, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
4. Особа, яка добровільно звернулася до лікувального закладу і розпочала лікування від наркоманії, звільняється від кримінальної відповідальності за дії, передбачені частиною першою цієї статті.

Tohalux

Реакции
11.874
Баллы
2.532
только заметил.....
обновили 309 статью

Стаття 309.
Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту

1. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту -

караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.
Так товаресчи наркоманы,вся надежда на вас! Кто пополнит бюджет страны как не вы! Соберитесь,никто кроме вас! ...я в шоке, просто треш!!! Откуда у нарка 100 к. Гривасов!?!?
А я вам скажу от куда ,это месячная зарплата на ноле!!! Так что давайте, товарисчи наркоманы,родина уже надрачевает свой толстый хуй на ваши задницы!!! УРА-УРА-УРААААА...

• Мне нравится
Реакции: usjr

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420
Так товаресчи наркоманы,вся надежда на вас! Кто пополнит бюджет страны как не вы! Соберитесь,никто кроме вас! ...я в шоке, просто треш!!! Откуда у нарка 100 к. Гривасов!?!?
А я вам скажу от куда ,это месячная зарплата на ноле!!! Так что давайте, товарисчи наркоманы,родина уже надрачевает свой толстый хуй на ваши задницы!!! УРА-УРА-УРААААА...
а ещё говорят шо наркоманы налоги не платят))))

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420

JackJeebs

Pawnshop owner
Реакции
6.453
Баллы
2.532
  • Это смешно

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420

Мазай

И его МаЗайка;)
Лютый Исследователь
Реакции
1.306
Баллы
2.532
Вещества
Натур продукция с ТГК, шишки
до 5 грамм шмали ....максимальный штраф 1700 гривен
Ну это писец, блаха!!!
Они опять хотят пэпсам хлеба и зрелищ дать!!!
Чтобы эти...подкидывали пятки и требовали пару тыщенок? Мусорская власть нынче. Засели в тцк, везде.

Мазай

И его МаЗайка;)
Лютый Исследователь
Реакции
1.306
Баллы
2.532
Вещества
только заметил.....
обновили 309 статью

Стаття 309.

Полезно, спасибо!

JackJeebs

Pawnshop owner
Реакции
6.453
Баллы
2.532
Ну это писец, блаха!!!
Чтобы эти...подкидывали пятки и требовали пару тыщенок? Мусорская власть нынче. Засели в тцк, везде.
Совершенно верно. Как при Кучме, на бобиках пидоры заёбывали. Даже хуже.

Мазай

И его МаЗайка;)
Лютый Исследователь
Реакции
1.306
Баллы
2.532
Вещества

Мазай

И его МаЗайка;)
Лютый Исследователь
Реакции
1.306
Баллы
2.532
Вещества
Пэпсы под трэмом, следак под ширкой. Краматорск

• Мне нравится

goodmoodanyway

хробачiй гiперлуп
Реакции
1.542
Баллы
2.532
только заметил.....
обновили 309 статью

Стаття 309.

поздно вы проснулись, дяденька)
ну так это и сделано для того шоб не употребляли, нет бабок - не играй с наркотой
играешь с наркотой без бабок - будь готов к худшему

Tohalux

Реакции
11.874
Баллы
2.532
поздно вы проснулись, дяденька)

ну так это и сделано для того шоб не употребляли, нет бабок - не играй с наркотой
играешь с наркотой без бабок - будь готов к худшему
Та шо я могу тебе сказать...ты как всегда ГИНИАЛЕН!!!

usjr

Реакции
33.675
Баллы
2.532
Вещества
420
Ну это писец, блаха!!!
разве когда то было по-другому?
в тюрьму главное не садят .....
кент в марике ваще курить шмаль почти бросил.....
присесть можно за пятку.....

Мазай

И его МаЗайка;)
Лютый Исследователь
Реакции
1.306
Баллы
2.532
Вещества
разве когда то было по-другому?
в тюрьму главное не садят .....
кент в марике ваще курить шмаль почти бросил.....
присесть можно за пятку.....
Ну, в смысле согласен, не нравится - конечно.

• Мне нравится

JackJeebs

Pawnshop owner
Реакции
6.453
Баллы
2.532
Сверху Снизу